Το πρόγραμμα βοήθησε να μας γνωρίσει το αεροδρομικό κοινό, μας προσέφερε ευκαιρίες δικτύωσης και πολύτιμα δεδομένα για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Η ιδέα του να έχει κανείς κατοικίδιο μπορεί στην αρχή να μας ενθουσιάσει, όμως στην πορεία δυστυχώς μπορεί να προσθέσει επιπλέον άγχος, ειδικά όταν θέλουμε να έχουμε μαζί μας το αγαπημένο μας κατοικίδιο στην καθημερινότητά μας, αλλά και στα ταξίδια! Η παγκόσμια αγορά των ιδιοκτητών ζώων αναμφισβήτητα αυξάνεται συνεχώς, αποτελώντας μία αξιοσημείωτη επιχειρηματική ευκαιρία αν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσειςκαι τις ανάγκες που προκύπτουν όταν συμβιώνεις με κατοικίδια.Η παροχή υπηρεσιών, προϊόντων και εγκαταστάσεων για τα κατοικίδια σε καθημερινή βάση μπορεί να αυξήσει τόσο τα κέρδη, αλλά και να έχει θετική επίδραση στο προφίλ μιας εταιρείας/οργανισμού κλπ. Οπότε ας προσπαθήσουμε να προσφέρουμε μία ολιστική εμπειρία στις ιδιοκτήτες ζώων πουεπιθυμούν να ζουν πραγματικά με το κατοικίδιό τους μαζί και παντού!

Ο στόχος μας είναι να γίνει ο κόσμος ένα μέρος πιο φιλικό ως προς τα κατοικίδια ένα βήμα τη φορά. Ως νεοφυής επιχείρηση, σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε οποιαδήποτε επιχείρηση να γίνει καλύτερη στην παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της, ανεξάρτητα από το πόσα πόδια έχουν!

Η συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης όπως το «The Digital Gate» ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για την startup μας. Το πρόγραμμα βοήθησε να μας γνωρίσει το αεροδρομικό κοινό, μας προσέφερε ευκαιρίες δικτύωσης και πολύτιμα δεδομένα για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Η υλοποίηση του PoC στις εγκαταστάσεις του διεθνούς αερολιμένα ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους Fancy Paws καθώς μας δόθηκε η δυνατότητα να τεστάρουμε την ιδέα μας σε πραγματικό περιβάλλον και να συλλέξουμε δεδομένα σημαντικά σχετικά με τους δυνητικούς πελάτες μας.

Το αεροδρόμιο μας παρείχε πρόσβαση στις απαραίτητες εγκαταστάσεις και σε πόρους για να στήσουμε τον χώρο ανακούφισης των κατοικίδιων. Ο Διεθνής Αερολιμένας μας βοήθησε να διασφαλίσουμε όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας καθώς και όποιες νομικές απαιτήσεις υπήρχαν.

Ο ΑΙΑ προώθησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες τις δράσεις των Fancy Paws. Τέλος η συνεργασία μας με τον ΔΑΑ, μας βοήθησε να αντλήσουμε σημαντικά δεδομένα τόσο για την start-up μας όσο και για την βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών του αεροδρομίου.