Ιστορίες Επιτυχίας

Proof of Concept Projects

Δες πως η ταξιδιωτική εμπειρία μπορεί να γίνει πιο εύκολη, πιο έξυπνη και πιο digital! Οι 14 ομάδες που ανέπτυξαν στο δικό τους πιλοτικό κατά τη διάρκεια των τριών κύκλων του The Digital Gate.

Η Clio Muse είναι η βραβευμένη εφαρμογή ξενάγησης που αφηγείται πολιτισμικές ιστορίες για εκθέσεις εσωτερικού / εξωτερικού χώρου και περιπάτους στην πόλη.
Visit Site

Ένα σύστημα Λογισμικού SaaS (Software as a Service) σχεδιασμένο για την ψηφιοποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών σε επίπεδο καθημερινών λειτουργιών (Operations) και εκτάκτων επικοινωνιών (Mass Notification).
Visit Site

Επιβραβεύει το προσωπικό του αεροδρομίου για ανακύκλωση προϊόντων μέσω καινοτόμων «έξυπνων» κάδων, που επιτρέπουν τη διαλογή, ενισχύουν την αφοσίωση των εργαζομένων στη διαδικασία αυτή και παρέχουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.
Visit Site

Με τη bespot, οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν προϊόντα και δέχονται επιβραβεύσεις – δώρα από γνωστές μάρκες και καταστήματα, απλά ανοίγοντας την εφαρμογή, στα σημεία που ήδη επισκέπτονται.
Visit Site

Χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες αναγνώρισης κίνησης και επαυξημένης πραγματικότητας, προκειμένου να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν ψηφιακά ρούχα.
Visit Site

Μια υπηρεσία που παρέχει άμεση επικοινωνία (μέσω chatting) με άνθρωπο (ντόπιο). Αποτελεί τον προσωπικό βοηθό με στόχο να προσφέρει μια πιο ευχάριστη και εύκολη εμπειρία στον ταξιδιώτη.
Visit Site

Αξιοποιώντας μετεωρολογικά δεδομένα –δηλαδή δεδομένα που αφορούν τον καιρό, τη θερμοκρασία, την υγρασία και τον άνεμο– από διάφορα δίκτυα μετεωρολογικών σταθμών σε συνδυασμό με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και IoT.
Visit Site

Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια με τους φίλους τους χωρίς την ανάγκη χρήσης ειδικού εξοπλισμού ή εφαρμογής.
Visit Site

Εντοπίζει ταξιδιώτες με μέσο όρο αναμονής ανταπόκρισης περισσότερο από 6 ώρες, και τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Αθήνα μέσω δραστηριοτήτων και εμπειριών.

(Human Behavior Analysis System): του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (EKETA), επιτυγχάνει μια λεπτομερή ανάλυση της κίνησης και της ανθρώπινης δραστηριότητας μέσω αισθητήρων και φωτογραφικών μηχανών βάθους.

Mια εφαρμογή κινητών συσκευών (tablets, smartphones, gadgets, κ.α.), μέσω της οποίας παρέχεται ένας ψηφιακός οδηγός για άτομα με προβλήματα όρασης και γενικά για ΑμεΑ.
Visit Site

Μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που βοηθά τους ταξιδιώτες να περιηγηθούν μέσα στο αεροδρόμιο, να βρουν εύκολα πληροφορίες στη γλώσσα τους από πινακίδες που υπάρχουν μέσα στη περιοχή που κινούνται και να διασκεδάσουν.

Είναι ένα παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο, το οποίο βρίσκεται στη Beta μορφή του, ειδικά σχεδιασμένο για τον Εθνικό Αερολιμένα Αθηνών. Ο χρήστης περπατά μέσα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να λύσει μυστήρια που εμφανίζονται στο κινητό ή το tablet του.
Visit Site

Στόχος μας είναι να τροφοδοτήσουμε τη φαντασία του πελάτη με συναρπαστικές ιδέες για μελλοντικές διαδρομές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

The Digital Gate

Airport Innovation Challenge

© 2019 The Digital Gate. All Rights Reserved. Powered by ACEin.