Βασική πεποίθηση της ομάδας μας είναι πως η συνεργασία και η συνεχής εξέλιξη είναι τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε κι όχι απαραίτητα το τελικό προϊόν. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είμασταν αρκετά τυχεροί να τα "χτίσουμε" μέσω του επιχειρηματικού διαγωνισμού “The Digital Gate Contest IV”, ο οποίος ήταν εκεί σε όλο μας το επιχειρηματικό ταξίδι.

Το Wheely Eco Bike ή αλλιώς Wheely Eco είναι ένα “πράσινο” στατικό ποδήλατο το οποίο παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Με άλλα λόγια, ενώ ο χρήστης κάνει πετάλι, το Wheely Eco Bike μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική, παρέχοντας ταυτόχρονα στον χρήστη τη δυνατότητα να συνδέσει το κινητό του ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική του συσκευή στον ενσωματωμένο φορτιστή.

Βασική πεποίθηση της ομάδας μας είναι πως η συνεργασία και η συνεχής εξέλιξη είναι τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε κι όχι απαραίτητα το τελικό προϊόν. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είμασταν αρκετά τυχεροί να τα “χτίσουμε” μέσω του επιχειρηματικού διαγωνισμού “The Digital Gate Contest IV”, ο οποίος ήταν εκεί σε όλο μας το επιχειρηματικό ταξίδι. Η συνεργασία μας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών υπήρξε μια ξεχωριστή εμπειρία. Ιδιαίτερα, όσον αφορά στη φάση του πιλοτικού, το αεροδρόμιο, σε στενή συνεργασία με τα μέλη της ομάδας μας που εργάζονται σε αυτό, έκανε την διαδικασία εγκατάστασης του ποδηλάτου, της συνεχής διόρθωσης λαθών αλλά και βελτίωσης λιγότερο αγχωτική και ταυτόχρονα πολύ ευχάριστη.

Η ομάδα μας αποτελείται από 5 άτομα με πολύ όρεξη για βελτίωση και δημιουργία. Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Κατσανδρή, η pitch event presenter μας, είναι υπεύθυνη για το στρατηγικό σχεδιασμό της ομάδας προκειμένου να αποκτήσουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αποζητούμε. Παράλληλα, η Φωτεινή Σακκά είναι υπεύθυνη για την παρουσία της ομάδας και ιδέας μας, διαδικτυακά μέσω των social media και μη μέσω διάφορων events. Ο Λευτέρης Μαρινέλης ασχολείται με τη τεχνική φύση του προϊόντος μας, η οποία ιδιαίτερα τώρα είναι η πιο σημαντική. Η έρευνα και ανάπτυξη αλλά και ο συνεχής πειραματισμός είναι μερικά από τα καθήκοντά του. Τέλος, η Ελπινίκη Πέτρου και η Θεανώ Σταματάκη, μέλη της ομάδας μας και εργαζόμενες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ασχολούνται με τη συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες μας αλλά και με θέματα ασφάλειας και ομαλής λειτουργίας κατά τη διάρκεια του πιλοτικού μας.